IJssalon Catarina

Gastvrouw gezocht!


Maak jij graag mensen blij met een ijsje of een drankje? Dan is werken bij IJssalon Catarina wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gezellige dame die flexibel en stressbestendig is. Is dit wat voor jou en ben je ouder dan 15 jaar ?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ijssaloncatarina.nl. Voor vragen of opmerkingen mag je uiteraard ook bellen naar 0619734603


DE IJSSALON CATARINA

Kort over ons

Ons team bestaat uit perfectionisten die liefde hebben voor banket, wat is te zien Γ©n te proeven in alle heerlijke ijsjes die zij maken.

Deze ambachtelijke ijsmakers nemen geen genoegen met goed, maar gaan altijd voor perfectie!

IJssalon Catarina heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Wij denken vanuit het oogpunt van onze klanten, hierdoor kunnen klanten altijd genieten van onze heerlijke producten.


Kom gezellig langs om kennis te maken met ons team en om de sfeer te ervaren onder het genot van een lekkere warme verse bakje koffie van onze Italiaanse espressomachine.
De klant staat centraal
IJssalon Catarina
Proef het verschil (ambacht, perfectie & topkwaliteit voor bodemprijzen)!

GESCHIEDENIS

IJssalon Catarina is in 2010 opgericht om de mensen in de buurt te voorzien van heerlijke ambachtelijke banket en ijs voor een mooie prijsje.
Centraal gelegen in de multiculturele Rotterdamse wijk Delfshaven kan iedereen genieten van onze banket, van jong tot oud en met verschillende achtergronden.
Door de groeiende vraag is het team van IJssalon Catarina meegegroeid om aan alle behoeftes te voldoen van onze stadsgenoten. Waardoor iedereen kan genieten van top kwaliteit voor een mooie prijsje.
Inmiddels is IJssalon Catarina een begrip geworden in Rotterdam Γ©n omstreken.
Wij willen onze klanten bedanken! Dankzij hen hebben wij ons kunnen profileren op de markt. IJssalon Catarina zal zich blijven ontwikkelen om ook de rest van Nederland te laten genieten van onze overheerlijke ambachtelijke ijsjes.
IJssalon Catarina
divi discount